אוף, הבטטה הזו

 

החלטתי היום לחרוג מעט ממנהגי לאכול פסטה מחוממת במיקרו, ועשיתי מעין תבשיל מאולתר מחזה עוף, אננס, ובטטות, הכל בתבנית והופ ! לתנור.

 

בטטה לקונית

 

דע עקא, טעות מודיעינית חמורה עומדת לשבש את המבצע היפה הזה. העוף אמור להיות לא יותר משלושים ארבעים דקות, ואילו הבטטה מסתבר…זקוקה לשעתיים תמימות כדי להתרכך. הטעות נבעה מטעות אחרת שעשיתי לפני שנה, כאשר בישלתי במים תפוחי אדמה ביחד עם בטטות, רק כדי לגלות שהבטטות צריכות אולי רבע מזמן הבישול לעומת הבני דודים הלבנים. אך אין להסיק מבישול במים, לאפייה בתנור.

בינתיים אני רצה כל חמש דקות לתנור ומרטיבה את העוף המיובש שניראה כמו רון חולדאי בחדר המיון, אחרי יותר מידי תרגילי כושר..

 

נקווה לטוב.

 

—-

תגלית בהירה ופשוטה מעיון באתר "הארץ" היום. עמוס שוקן פשוט לא יודע לכתוב. לאיש יש עיתון שלם, הוצאות ספרים, וים כסף, אבל מאמר קצר ופשוט הוא לא יודע לכתוב, וחבל שהוא לא מודע לזה, אלא מתעקש להותיר את חותמו, באמצעות כתיבה של רואה חשבון, על דפי העיתון.

 

—-

 

 

Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

תגובות

  • אביבה  On 16/11/2007 at 18:55

    פרוסות, עיוני, פרוסות.

  • איריס  On 16/11/2007 at 20:19

    לו פרסתי..
    מכל מקום התבשיל יצא והוא

    מ ע ו ל ה

    רצפט מהיר
    חזה עוף מהקפואים (פטם בחתיכות מאורכות לא שניצלים)
    שתי בטטות דקות ונאות
    שלוש פרוסות אננס משומר
    מי אננס משומר
    קטשופ ודבש ותבליני גריל
    שקית רוטב צלי

    הכנה
    קודם שמים את השניצלים המופשרים בתנור בחום הכי חזק (גריל) לעשר דקות ולהפוך קצת. מוציאים לתבנית יפה
    מפזרים פרוסות (!) בטטה בין לבין ולמעלה
    מכינים במהירות את רוטב הצלי ושופכים על הכל, וקצת מי אננס. אפשר לתבל את השניצלונים קודם עם תבלין בשר כללי
    שתי כפות קשטופ מעורבבות עם שתי כפות דבש (על זה לשפוך קצת מים רותחים שהדבש יתערבב יפה) ויוצקים מורחים על הבשר.
    תנור, חום 180 המון זמן, חלק מכוסה חלק בלי לפי המראה.
    יאמי.
    ילדך יאהב אותך וגם בעלך

    כל היצירתיות הזו כי עדיין אין לי כיריים אש, רק תנורים וטוסטרים

  • איריס  On 16/11/2007 at 20:21

    שכחתי לציין שלפני ההכנסה לתנור מניחים שלוש פרוסות אננס למלעלה לקישוט ונותנים להן להיצלות עם הכל.

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: